mynewspapers.net

1: a klass Science Fair idéer

1: a klass Science Fair idéer


En första klass science fair är ett idealiskt sätt för små att lära dig mer om vetenskap begrepp de har studerat i klassen. Enkla projektidéer är bäst för studenter så ung, och det finns ett antal idéer för science fair-projekt som barn kan slutföra och visa upp med minimal hjälp från en vuxen.

Örtagård

En örtagård är ett enkelt projekt som visar tillväxt av växter och kan vårdas under loppet av några veckor även yngsta vetenskapsmännen. Barnen kan rensa ut och samla små burkar som baby mat burkar och ättikslag burkar. Hjälpa barnen fyll varje burk med jord så låt dem släppa några frön i varje burk för växter som basilika, persilja och timjan. Barnen kan titta på tillväxten av deras växter och hålla ett diagram av vilka växter växer snabbast och hur mycket vatten och solljus varje behov. Projektet visar också fördelen att odla din egen matresurser.

Ägget flaska

Ägget flaska projektet är en klassisk vetenskap rättvis idé, och måste bara några grundläggande punkter att slutföra. Hjälp barn koka ett ägg tills det är svårt, så låt dem hitta en glasflaska och rengöra och torka ut. Skala skalet av hårdkokta ägg. Vid science fair, barnen kan släppa en upplyst match i botten av flaskan och placera sedan ägget i munnen av flaskan. När flaskan fylls med rök, kommer det suga ägget in i buteljera, visar effekterna av en nedgång i syre på en atmosfär. För säker eld hantering, överväga att ge barnet en bit okokt spagetti och belysning i slutet av nudel för dem att släppa i flaskan, som håller dem så långt bort från lågan som möjligt.

Solsystemet

En solsystemet är en lätt hantverk projekt för ungdomar att skapa och är ett bra läromedel för memorera ordningen på planeterna och deras storlek i förhållande till varandra. Barnen kan måla en serie av skum craft bollar att se ut som solen och var och en av de åtta planeterna i solsystemet. De kan också göra olika storlek bollar motsvarar den relativa storleken på varje planet. Låt dem bifoga varje planet för att några tråd med lim, sedan hänga planeterna från en galge i den ordning de finns från solen.