mynewspapers.net

1: a födelsedag kaka idéer

1: a födelsedag kaka idéer


Föräldrar planerar ett barns monumentala första födelsedag party varenda detalj. Cupcakes är en populär efterrätt alternativ för den första födelsedagsfirande på grund av sin storlek och flera dekoration möjligheter. Cupcakes fungerar också bra som en miniatyr smash tårta för den 1-åriga födelsedagsbarnet.

Ballonger

De flesta ett år gamla barn älskar ballonger, vilket gör dem ett perfekt dekoration alternativ för cupcakes. Varje enskild cupcake kommer att representera en ballong. Ice muffins i olika färger för en färgglad ballong bukett. Lägga till en liten boll av glasyr på en kant på varje cupcake att göra bundet slutet av ballongen. Skriv ett nummer 1 på varje ballong att knyta det till det första födelsedag temat. För att göra det ser ut som ett gäng ballonger, placera ett band under varje "ballong" och samla alla band i en knut.

Bild Topper

En bild av födelsedagsbarnet kan skapa en anpassad cupcake topper. Skriva ut en liten bild av födelsedagbarnet. En en tum kvadratiska bilder är en bra storlek. Skriva ut bilderna på tjockt papper och klipp ut varje enskild bild. Limma bilderna till en slickepinne pinne att skapa cupcake toppers. Tryck en topper i varje cupcake. För att dokumentera födelsedagbarnet tillväxt under det senaste året, bland annat en bild från hennes födelse på ena sidan och en aktuell bild på andra sidan.

Fondant nummer 1

Något iskallt cupcake tar på temat första födelsedag med en nummer 1 cupcake topper. Sockerglasyr är ett enkelt sätt att göra din egen toppers. Köpa fondant i en färg som matchar inredningen part. Du kan också göra din egen sockerglasyr och nyans till önskad färg. Kavla ut fondant som med cookie deg. Använd en cookie cutter i form av en nummer 1 för att skära fondant. Låt fondant härda i flera dagar. Tryck nummer 1 utskärningar upprätt i grädde på under muffins.

Cupcake arrangemang

Denna första födelsedag cupcake idé tar en annan strategi att integrera nummer ett. Dekorera cupcakes för att matcha inredningen part. En virvel av grädde på toppen med strössel är en enkel dekoration idé som fungerar bra för muffins. Ordna iskallt muffins i form av en etta på tårta styrelsen. Lägga några konfetti eller curling band till tårta styrelsen att klä upp displayen.