Vatten buggar i toaletten

Vatten buggar i toaletten


Termen "vatten bug" hänvisar till vissa typer av kackerlackor som ofta lever i fuktiga platser, som i badrummet. Dessa vatten buggar kan ange byggnader genom rör för hydraulik och dyka upp i toaletten, är särskilt byggnaden är obebodda och toaletten töms sällan.

Typer

Det finns två typer av kackerlackor som människor samtal "vatten buggar:" den orientaliska kackerlackan och den amerikanska kackerlackan. Båda kackerlackor är bruna, med den orientaliska kackerlackan har en mörk rödaktig nyans och den amerikanska kackerlackan med ljus märkningar på huvudet. Orientalisk kackerlacka åtgärder mellan 1 till 1 1/4 inches, medan något större amerikansk kackerlacka spänner mellan 1 och 1 3/4 inches. Båda kackerlacka arter lämna exkrementer som liknar mus spillning.

Habitat

Vatten buggar, sann namn, som lever i fuktiga områden, särskilt de under marknivå, till exempel i källaren toaletter och avlopp. De kan leva i torra områden som de har tillgång till vatten. De kan leva i både inomhus och utomhus utrymmen. Orientaliska kackerlackor gillar coola områden, föredrar amerikansk kackerlackor varma utrymmen. Den orientaliska kackerlackan släpper en starkare lukt jämfört med den amerikanska kackerlackan.

Fortplantning

Både den kvinnliga orientaliska kackerlackan och den kvinnliga amerikanska kackerlackan producera ägg fall, vart och ett innehåller flera kackerlacka embryon. De sätter in dessa ägg fall i ett dolt område som är nära en näringskälla och säker från rovdjur och parasiter. Den orientaliska kackerlackan ägget fallet är nästan svart och du kan vanligtvis hitta det på bitar av mat eller skräp. Amerikansk kackerlacka producerar mörkt bruna ägg fall och deponerar dem i fuktig skräp eller sprickor i bitar av trä.

Kontroll

Vatten buggar i badrummet kan lockas till vatten från toalettanken, läckande kranar och igensatta tvättställ. Ta bort dessa källor av vatten för att göra badrummet ett mindre attraktivt område för vatten buggar. Om du har ett sällan använt badrum, spola toaletten från tid till att förhindra att vatten buggar kryper upp till ditt badrum genom rören. För att förhindra vatten buggar att multiplicera, minimera röran i badrummet. Inte lagra onödiga objekt, till exempel gamla tidningar, tidskrifter och papperspåsar.


Related Articles