Vad är den mest värdefulla Pokemon kort?

Vad är den mest värdefulla Pokemon kort?


Men vurm inte är så mainstream som det brukade vara, är vissa samlare fortfarande villiga att betala en betydande för Pokemon kort. Kreditkort som gavs som priser och fel är den mest värdefulla, men kort från standard däck kommer att sälja för en bra summa.

Mest värdefulla Standard kort

Pokemon kort som har varit massproducerade, är den mest värdefulla kortet Charizard från original däck. Det är det mest populära kortet och handlare uppskattar det för dess kraftfull statistik. Ett första utgåvan kort värderas till ca £81.

Mest värdefulla övergripande kortet

Det värdefullaste kortet i världen är "Pikachu Illustrator" kort. Endast sex av dessa kort finns. de gavs som priser för en tävling som drivs av CoroCoro magazine i Japan. De har värderats till ca 13 000 £ för ett enda kort.

Den mest sällsynta kortet

Även om det inte har varit uppskattade, är de mest sällsynta kortet känd som den "Prerelease Raichu." Korten har getts ut som ett misstag av Wizards of kusten, och efter att dem, tillbringade företaget länge förnekar de fanns. De har sedan dess erkänt kortet, men bara ungefär fyra finns fortfarande.


Related Articles