mynewspapers.net

Tecken på graviditet dagen efter befruktningen

Tecken på graviditet dagen efter befruktningen


Kvinnor som försöker bli gravid leta efter omedelbar tecken att de är gravida, även den första dagen efter ägglossningen. Det finns inga omedelbara tecken dagen efter befruktningen, kan många tidiga tecken på graviditet börja så snart som veckan efter befruktningen.

Dagen efter befruktningen

Tyvärr kan du inte veta dagen efter befruktningen oavsett om du är gravid. Tecken och symtom på graviditet visas inte förrän minst en vecka efter befruktning. Även om du kan vara otålig att veta om du är gravid, är det enda säkra sättet att veta att ta ett graviditetstest efter en missad.

Den första veckan

Det första tecknet på att de flesta kvinnor märker när de är gravida är en missade period. Dock implantation blödning kan förväxlas med en ljus när det är faktiskt fostrets fästa sig till din livmoder. Blodet är inte så mörk som din menstruation med implantation blödning, eller är det lika tunga; Det är oftast ljus spotting. Trötthet är också ett tidigt tecken som kvinnor upplever under den första veckan av graviditeten. Om du befinner dig trött efter att ha en god natts sömn, kan detta vara ett tecken på att du är gravid.

Den andra veckan

Under den andra veckan i graviditeten, kanske du märker att dina bröst har blivit mer mört än vanligt. Andra tecken kan omfatta humörsvängningar, illamående, yrsel och trötthet. Inte alla av dessa symptom kan visas, som varje kvinna erfar olika tecken på graviditet. Dock genom åren, har dessa varit de vanligaste rapporterade tecken på graviditet.

Den tredje veckan

De tredje och fjärde veckorna av graviditeten är när de flesta tecken uppstå. Du kanske tycker att du ska vila rummet mer än vanligt. Graviditetsillamående uppstår någonstans mellan en och sex veckor efter befruktningen, men oftast runt den tredje eller fjärde veckan. En ökad aptit och matsmältningsproblem är också vanliga under ditt tredje veckan.

Graviditetstest

Några symtom på graviditet kan visa upp även när du inte är gravid, så det enda säkra sättet att veta är genom att ta ett graviditetstest. Om du testar negativt med ett graviditetstest och fortfarande tror att du kan bli gravid på grund av dina symtom, kontakta en läkare och har ett blodprov som gjort för ett mer exakt resultat.