Ta bort en buckla från kylskåp

Ta bort en buckla från kylskåp


En buckla i en ny kyl är ett verkligt problem eftersom det gör att nya apparaten ser några år äldre. Tyvärr finns det inga hårda och snabba sätt att ta bort en kylskåp buckla, men en metod i synnerhet kommer att ta ut de flesta bucklor, även små sådana. Det är effektivt på metall och rostfritt stål och innebär ingen petade, dra eller borrning. Eftersom kylskåpsdörren är förseglade runt kanterna, är så att ingen tillgång till baksidan av dörrpanelen, det ett par framgångsrika sätt att närma sig problemet.

Instruktioner

• Köpa en liten bit av torris från din lokala mataffär, ice butik eller en annan säljare i din stad som bär denna punkt. Även kanske presentshop skaldjur villig att ge dig några av deras torris.

• Hantera torris med omsorg eftersom det är mycket kallt och kan skada huden vid kontakt. Pålagda skyddande torris handskar innan du ens öppna paketet kom i.

• Ta bort torris med handskar på och använda den för bara en sekund på dörren buckla. Att isen till kontrakt metallen och sedan värma upp till rumstemperatur. Denna åtgärd kommer att orsaka buckla som hoppar fram. Det är nödvändigt att upprepa denna process flera gånger i de flesta fall innan hela buckla kommer ut.

• Fortsätta att tillämpa torris som behövs för att fixa bucklig kylen.


Related Articles