Sun resistenta gräsSun-resistenta gräs är växter motståndskraftiga mot solens negativa effekter. Dessa gräs behöver inte mycket vatten och frodas under de starka solstrålarna, enligt Treehugger. Många amerikanska gräsmattor är fortfarande består av bluegrass, som kräver mycket vatten. Det finns lämpligare gräs för varma miljöer.

Zoysia gräs

Enligt Treehugger är zoysia gräs ett bra, solen-resistenta val som står emot torka. Zoysia sorter mest lämplig för soliga miljöer inkluderar Empire och El Toro. Enligt Empire torv motstår Empire värme och torka på grund av dess djupa rotsystem, som växer djupt i marken. Empire sorten också motstår insekt infestationer.

Jätten fjäder gräs

Jätten fjäder gräs är en annan sun-resistenta gräs som står emot torka. Gräset producerar gröna blad, gula blommor och växer upp till 6 fot lång. Dess sun-resistenta egenskaper är på grund av sitt ursprung i en torr, het fjällmiljö i Spanien, enligt The Seattle Times. Gräs, även kallad golden havre, kräver mycket sol och väl dränerande jord att växa, enligt fina trädgårdsskötsel.

Bermuda gräs

Bermuda gräs är en motståndskraftig gräs som står emot värme och torka. Dess tillväxt saktar om placeras i skugga. Den växer snabbt och överrumplar andra växter territorium, enligt trädgård plats. Gräset är planterad i idrottsplatser och gräsmattor för sällskapsdjur egendomsrätt, som det är motståndskraftiga mot olika typer av slitage. Sorter är Tifgreen, U3 och Yuma.

Buffalo gräs

Buffalo gräs växer naturligt i Nordamerika. Gräset har sitt ursprung i nordamerikanska prärien och är ett bra val för gräsmattor i väst, enligt trädgård plats. Som Bermuda gräs kräver det fullt solljus att växa. Det blir brun när skuggade och under hösten och vintern. Höga land Gardens påstår att buffalo gräset tål värme, inte kräver mycket vatten och är mycket motståndskraftig mot slitage, såsom barn och husdjur spela på den.


Related Articles