Spökhus specialeffekt idéer

Spökhus specialeffekt idéer


Ett Halloween spökhus görs mer skrämmande av specialeffekter. Effekterna spela spratt på sinnet och i huvudsak gör besökarna till spökhuset skrämma sig själva. Medan många specialeffekt prylar och elektronik kan köpas, är några av de bästa spökhus-specialeffekterna hemlagade från föremål hittades runt huset. Dessa speciella effekter används bäst i ett mörklagt rum, som också är en specialeffekt. Mörker är skrämmande.

Blixtljus

Köp en liten strobe ljus från en nyhet butik. Placera ljuset så att den står inför en skrämmande scen i spökhuset. Det kan vara en scen av en vampyr biter någon, en giljotinen halshugger en brottsling eller något läskigt. Gör scenen en lös en och effekten blir ännu läskigare. Ett rinnande blixtljus gör rörelsen ryckig och mindre synlig. När du tittar på belysningen flash mot ett rörligt monster, oroar en person att de inte kan se fienden kom i tid att rädda sig själva.

Torr-is/smältande is

Torris är solid koldioxid och är extremt kallt. Slänga torris i en kittel, badkar med en blodig kropp eller i ett skelett skalle. Torris vilja "rök", och inte bara ser snyggt men också läskigt. Använda en massa torr-is och röken kommer Häll över på golvet, skapa en dimmig effekt utan en dimma maskin. Tänk på att höga halter av CO2-gas kan vara giftiga, och alltid använda handskar vid hantering av torris. Is kan också användas för spökhus specialeffekter. Gör isbitar med avsluta av en sträng inuti. Strängen kommer att frysa med isen och kan knytas till taket i spökhuset. Isbitarna kommer att droppa och hit besökare eftersom de går genom. De kommer att föreställa sig de många skräckfilmer med blod droppade från taken.

Motorsåg

Även om någon har aldrig sett "The Texas Chainsaw Massacre", vet de tillräckligt om det att frukta ljudet av en motorsåg. Ta bort kedjan från en motorsåg innan du använder den. Säkerhet första. Har någon helt klädd i svart lugnt vandra runt spökhus med motorsågen i handen. Starta upp motorsågen nära besökarna eller på avstånd och det kommer att skrämma dem. Det bästa är att de aldrig vet när den kommer, eller varifrån det kommer.

Torka bladen / bubbla Wrap

I mörkret, kommer att besökarna vara så fokuserade på vad de inte kan se framför sig att de brukar oroa vad är under fötterna. Dra nytta av det och skapa specialeffekter som de kommer att kliva på. Torra löv är överallt på Halloween och kan kastas om golvet i spökhuset. Knaprande ljud kommer att skrämma besökarna. Bubbelplast är ett annat objekt som kommer att missfoster ut besökarna när de kliver på den. När de promenerar längs, förstenad av vad som kan vara framför dem, de steg på bubbelplast och orsaka det särskiljande pop under fötterna. Även om de vet vad bubbelplast är det oväntade ljudet kommer att skrämma dem.

Gänga

De flesta människor hatar känslan av spindelnät hålla sig till sina händer och ansikten. De inte sånt kittlande och klängande känsla. Återskapa den känslan med tråd. Helt enkelt dingla långa bitar av tråd från taket i spökhuset. Rummet blir mörk och besökarna vet inte det är där. De kommer att gå rätt in i den tunna, kittlande, klängande delarna av tråd. Medan det inte kan skrämma dem, kommer det krypa ut dem. Det kommer att särskilt skrämma dem som är rädda för spindlar.


Related Articles