Söt en månad årsjubileum idéer

Söt en månad årsjubileum idéer


När ett par når en en månad årsjubileum, är deras kärlek fortfarande i full blom. Efter denna tid, om du är gift eller firar en månad för datering, finns det kreativa och söta idéer att fira din fyra veckor av salighet. Sedan en månad som inte är på någon officiell lista för årsdagen datum, tro med ditt hjärta och din humor för rätt idé.

Kuddar

Söt en månad årsjubileum idéer


Om du spenderar dina dagar och nätter tillsammans, lägga era huvuden på söta örngott. Har två vita örngott silke-screening, alla med en hälften av ett stort rött hjärta. Den vänstra halvan av hjärtat bör vara siden visas på höger sida av örngott. Den högra halvan av hjärtat bör undersökas på vänster sida av örngott. När kuddarna placeras sida vid sida, bildar de en komplett hjärta. Om du har att spendera natten isär, ta din kudde med att känna din hjärtan anslutning på avstånd. De flesta städer och städer har silk-avskärma företag.

FlaskpostKärleksdikter misslyckas aldrig med att skicka rätt budskap. Besök en antikvitetsaffär eller husgeråd avdelningen av en rabatt butik och välj en flaska som bara väntar på dig att skicka ett meddelande i den. Inskriva i linje med en berömd kärleksdikt eller skriva egna på ett ark av pergamentpapper. Knyt en rosett runt bläddringsknappen och placera den på flaska. Låt flaskan där din kärlek är säker på att hitta den.

Birthstones

Söt en månad årsjubileum idéer


Kärlek bryter mot alla regler. När din en månad årsjubileum närmar sig, ge varandra gåvor unikt till dig ensam. Till exempel, om din en månad årsjubileum uppstår i januari, byta presenter med granater, som garnet är januaris stone. Hon kommer att gilla ett hårspänne översållad med granater. Ge honom en Bältesspänne med en granat sten. Sedan handla ringar med din egen birthstones så att du bära varandras stenar. När du bär din månads gåvor, kommer ni ihåg den första månaden när kärlek blommade.


Related Articles