Sängar att glida i & utSängar som glider in och ut kallas rulla sängar. Rulla sängar är vanligtvis placerade under en annan säng så de är omöjliga att upptäcka när inte i använda. Rulla sängar är idealiska för övernattande gäster; dock kommer de ta emot ett barn i ett rum där barnen måste att dela ett sovrum utan att ta upp för mycket plats.

Schäslong Trundles

Rulla daybeds ser ut som en korsning mellan en soffa och en säng. Istället för en traditionell sänggavel finns det en tillbaka till sängen så att, när inte i använda som säng, det ser ut som extra sittplatser. Rulla daybeds kommit i olika stilar, som knappen tuftade läder eller med trä eller metall ramar.

Våningssäng med rulla sängen

När du har tre barn delar ett rum eller två barn delar en sovrum och behöver en övernattande gästsäng, välja våningssängar med en rulla sängen under botten våningssäng. När inte krävs, visas det som en normal våningssäng, men du kan glida ut rulla sängen och rymma en tredje person.

Kaptenens rulla sängar

Kaptenens sängarna är bäddade med lådor under madrassen för extra lagringsutrymme. Vissa kaptenens sängar är gjorda med en rulla sängen. Vid första anblicken, sängen kan tyckas vara en vanlig captain's säng med sex lådor under madrassen, men det är faktiskt tre arbetande lådor under rulla sängen som glider ut.

Popup-rulla sängar

Typiskt, rulla sängar glida ut strax ovanför golvet. För alla som kan ha svårt att få upp och ner från en låg position, Välj en popup-rulla sängen. Ramen är gjord av metall och har hjul att glida under en annan säng. Ramen är endast ca 6 inches hög i ett stängt läge men kan dyka upp till 2 eller 3 fot högt för att göra att få in och ut lättare.


Related Articles