Saker att prata om med en tjej på nätet

Saker att prata om med en tjej på nätet


Du får bara en chans att imponera på en tjej som träffas online. Därför, om du inte säger rätt sak under chatten, flickan kan inte kontakta dig igen eller värre bara släppa ut den aktuella chatten. Detta scenario gör killar nyfiken på rätt saker att prata med en tjej om online. Även om detta beror på vilken typ av tjej du möter, finns det några allmänna ämnen som fungerar bra med alla tjejer. Förutom detta, måste du vara försiktig att i ditt bud veta flickan du inte låter alltför påträngande när som helst under samtalet. Vara subtil, kasta i en linje och låt flickan tar det därifrån.

Hennes bakgrund

Försök att få lite information om flickan innan du pratar med henne. Detta kommer inte att vara möjligt om du träffa henne i ett chattrum. Dock om du träffar henne genom en dejtingsajt som har några uppgifter om henne, Läs det noga. Försök att veta mer om de platser hon är associerad med, säg, till exempel hennes stad födelseort eller skolan hon gick. Någon tjej skulle uppskatta att du tog dig tid att veta mer om henne innan jag ens talar till henne.

Prata positivt

Du kanske har just kommit ur en fruktansvärd break-up eller har haft en dålig dag på kontoret. Dock prata aldrig om sådana negativa saker med en tjej, speciellt om det är första gången du pratar med henne. Tala om dina talanger och framgångar. Använd din humor för att charma henne. Inte blåsa ditt eget horn, dock. Bara släppa antydningar om att hon kommer att ha mycket roligt med dig.

Hennes intressen

Försök att lära sig om hennes intressen och slå upp en konversation kring dessa ämnen. Beroende på detta kan du välja musik, konst, datorer eller med sport som ämnen att prata om med henne. Dela din kunskap om du har någon som matchar hennes intressen. Talar om en flickas intressen kan ge dig värdefull information om hennes livsstil, karriär, hobbies och framtida planer.

Hennes vänner

Fråga henne om hennes vänner; var finns de från och vad gör de för en levande. Detta är ett annat sätt att känna henne bättre som typ av vänner har hon skulle berätta mycket om hennes intressen och livsstil. Om detta är första gången du pratar med denna flicka, och du vill veta om hon har en pojkvän eller inte, fråga henne hur ofta möter hon sina vänner. Detta skulle inte vara alltför ofta om hon har en pojkvän.

Partner val

Om samtalet har gått bra hittills och du har romantiska intressen i flickan, så fråga henne om typ av killar gillar att gå ut med. Men försök inte att vara alltför angelägen om att veta om hennes tidigare relationer. Om hon är bekväm, hon kommer att berätta allt om hennes ex-pojkvänner. Det är bäst att vara subtil om detta ämne.

Intressanta frågor

Låt inte din chatt med flicka ljudet som en intervju. Kasta inte direkta frågor på henne. Försök inramning intressanta frågor som "Vad är den bästa komplimang som du fick?", "Vad skulle du göra om du träffar en jackpot?" Sådana frågor skulle vara kul för flickan att svara och vill också låta dig veta mer om henne. Till exempel om flickan är mycket vacker kommer sedan svaret på den första frågan att relateras till hennes utseende.


Related Articles