Saker att göra med en söt oversized t-shirtFrån och med slutet av 2000-talet, har överdimensionerade kläder varit populära i dammode. En oversized T-shirt, ibland kallas en "pojkvän skjorta," är enkel och urban, förmedla en avspänd attityd. Söta överdimensionerade T-shirts kan göras fashionabla på många sätt, eftersom de är som tomma dukar för den kreativa fashionista.

Klänningar

Överdimensionerade T-shirts kan bäras som klänningar. Dessa är ofta kallas tunikor och slitna med hud-tight leggings. Bära leggings förskjuter bagginess av t-shirten och lägger till kvinnlighet. Lägga till ett bälte runt oversized T-shirt att göra det ännu sötare och att lyfta fram en tunn midja. Om du inte vill bära ett bälte, lägga till lager av långa halsband att vissa intressantare.

Bort axeln

Om din T-shirt är stor nog runt halsringningen, kanske du kunna bära det av axeln. När du gör detta, bära en behå med ett färgat band eller ett linne under; kom ihåg att banden kommer att visas för andra människor och bör komplettera outfit. En annan idé är att skära en nya urringning i din skjorta med ett kök sax. Allt du behöver göra är att start från toppen av axeln på ena sidan och skär i formen "U" på andra axeln. Detta gör T-shirt kläm lösare av axeln, att skapa mer stil till skjortan.

Med en knut

Ett annat sätt att göra en oversized T-shirt mer fashionabla är att lägga en liten Knut längst ner. Gör genom att samla in ändarna av din T-shirt i fronten och dra det till antingen höger eller vänster sida. Om t-shirten är tillräckligt lång, vigas med T-shirt materialet själv. Om inte, knyta den med ett gummiband eller band. Knut kommer att lägga till ett roligt inslag till oversized T-shirt.

Vad man ska bära dem med

Som regel, när du bär en oversized topp, inte bära byxor, shorts eller kjolar som också är överdimensionerad. I stället spela upp din oversized T-shirt med kontrast: bär skinny jeans eller till och med tights under. Tight minikjolar och korta shorts är också ett bra alternativ. När du bär ett par shorts som är kortare än längden på t-shirten, bär ett bälte med shortsen och tuck på framsidan av tröjan på, så det ser inte ut som om du bär en topp med ingen botten.


Related Articles