Princess idéer part för tre-åringar

Princess idéer part för tre-åringar


En prinsessa partiet för din flicka är en chans att ha roligt och skapa livslångt minnen. Om du använder en tecknad karaktär prinsessan tema, en saga Prinsessan tema, eller bara vill ha en ursäkt att ta bedårande bilder, blir en prinsessa part kul för alla inblandade.

Inbjudningar

Webbplatsen idéer födelsedag part föreslår följande för en princess inbjudan (i guld bläck, och omges med massor av glitter): "Prinsessa Molly (barnets efternamn) inbjuder prinsessan Lucy Smith till grand ballroom på (din adress)." Webbplatsen föreslår att lägga till att partiet maskeraddräkter, och att det blir en liten make-up session (att förhindra att andra mödrar förvånad när deras barn kommer hem med runda röda cirklar på deras kinder). Du kan köpa princess inbjudningar färdiga eller använda gratis online mallar med slott, riddare och torn som du kan skriva ut på datorn.

Tårta och godis

Du kan köpa valfritt antal princess-tema kakor på supermarket bageriet, men ibland är det roligare att göra egna. Du kan skapa en crown tårta översållad med godis juveler, en sandslott tårta med upp och ner glass strutar bildar torn eller en Cinderella castle med vit glasyr. Du kan också gå med rosa-frostat cookies eller cupcakes.

Spel och aktiviteter

Alla vet att en prinsessa är alltid drypande guld och juveler. En kunglig klä upp session är därför en lämplig aktivitet på en prinsessa fest. Du kan inkludera leksak tiaror, ringar, halsband eller även fjäder boas. Lite smink, tillämpas av vuxna, är också mycket roligt. Vilka spel spelar prinsessor? Varför, "Kiss grodan," förstås! Denna variant av "Pin the Tail på the Donkey" innebär att påminna barnen som en kyssts groda kan förvandlas till en prins. Tillämpa ljusa läppstift på barnens läppar; tejpa en affisch av en groda på väggen, och ögonbindel barnen en i taget, vända dem och ser där de plantera en kyss. Barnet som kommer närmast grodans läppar, vinner.

Royal gynnar

Webbplatsen idéer födelsedag part föreslår skickar varje lilla besökande prinsessa hem med en silke plånboken fylld med princess part tjänst. Detta skulle kunna omfatta choklad godis, små uppstoppade djur--speciellt de med en princess tema--prinsessa klistermärken, kronor papper eller princess-tema målarböcker och kritor.


Related Articles