Magdans BH DIYMagdans, känd som "raqs sharqi" på arabiska, har blivit en populär träningsrutin i många hälsa klubbar. För nybörjare dansare, del av överklagandet och utmaning costuming. Med alla de danssteg, du behöver en bh som passar krav som magdans och också ser bra ut.

Instruktioner

• Låg BH på en plan arbetsyta och skär bitar av tyg för att täcka varje kopp. Skär mer tyg än vad som behövs så att det finns tillräckligt överlappning lämna 1/2 tums tyg runt varje kopp.

• Vik höger sida av tyget tillsammans för varje kopp, att göra en pil längst - dart liknar en triangel, bredare sida ner, spetsiga del upp in mot centrum av koppen. PIN dart och sy ner så den ligger platt mot koppen och tyget sträcker sig smidigt över BH kopparna.

• Vik tyget under 1/4 tum och sedan ytterligare 1/4 tum råa kanter och pin dem så att tyget göms under den yttre kanten av varje kopp. Sy tyget till varje cup, med en tråckla stygn. Täcka utrymmet mellan koppar med tyg, vika över de råa kanterna, och baste tyget på plats.

• Mät varje sida av BH genom BH på tyget. Skär tillräckligt tyg som möjliggör ett överskott av 1/2 tum runt varje kant. Lämna ca 1 tum extra tyg som sträcker sig bortom krokar och i ögonen på andra sidan, att skapa en flik på sidan av behå med krokar.

• Vik tyget under 1/4 tum och sedan ytterligare 1/4 tum råa kanter och fästa dem på insidan av BH. Baste tyget till varje sida av BH. Som du baste tyget, förlänga resår på sidorna. Detta hjälper till att upprätthålla den bh stretch.

• Slå under de råa kanterna av viftar på kroken sida av BH och sy dem ned, att göra en ren fåll och efterbehandling luckan. Lägga till en tyg krok och ögla fästelement på undersidan av luckan och därefter ögonen på BH. Utvidga luckan så krok och ögla fästelementet är säkrade och tryck luckan ned så att de krokar och ögonen på behån behandlas.

• Prova på behån, kontroll för passform och göra nödvändiga justeringar. Justera remmarna så de är spända. En gång nöjd, sy tyget till koppar och sidor med en dubbel tråd för extra förstärkning, med små stygn. Ta bort den tråckla.

• Pin dekorativa trim till banden. Du kan behöva fördubbla trim på banden, beroende på deras bredd. Sy dekorativa trim över remmarna och alla synliga sömmar. Om du vill lägga till mer trim till botten av BH.


Related Articles