Inspiration för gäst sovrum idéer

Inspiration för gäst sovrum idéer


Dekorera en gäst sovrum kan verka som en högtrycks uppgift. De flesta människor vill ha utrymme att se snygg ändå avkopplande och vill lämna sina gäster med ett bra bestående intryck. I själva verket, spenderar vissa människor mer tid söker inspiration för gäst sovrum idéer än de gör för sina master sovrum.

Färg

Den färgpalett som används för din gäst sovrum ska vara snygg och attraktiv, men avslappnande och lugnande. Undvik att använda färger som kan överstimulerar sinnena som röd, ljus gul, limegrön, neons och alla "heta" färger som chockrosa. Om du använder dessa färger i din gäst sovrum, använd dem sparsamt och i små mängder. Om du kommer med en viss utsmyckning stil, beror det färgschema som du använder på som. Om du bara vill dekorera med färg utan hinder av någon speciell utsmyckning stil, emellertid noga med att välja färger som kompletterar varandra väl.

Dekorera stilar

Rummen ska vara avkopplande, inbjudande och lockande. Tanken är att hjälpa dina gäster känna sig hemma och bekväma. Stämningen i gäst sovrum kommer att ha mycket att göra med de intryck din gäst lämna med. Populära stilar för rummen inkluderar moderna, viktorianska, neoklassiska, engelska, franska land och rustik. Din gäst sovrum har inte att matcha utsmyckning stil med resten av ditt hus, särskilt eftersom det vanligtvis är stängd från vyn när inte i använda.

Möbler

Den grundläggande möbler som ska vara i en gäst sovrum inkluderar en säng, sängbord, sängbord eller sidobord, byrålådan och lampa. Extra möbler som gör ett rum mer välkomnande inkluderar en bokhylla med tidningar och böcker, ett TV-stativ med en liten TV och ytterligare, bekväma sittplatser. Se till att använda endast två skogen för att dekorera din gäst sovrum för att hålla utseendet på rummet drog ihop. Tonerna av skogen bör vara kostnadsfria. Om du använder metallmöbler, Använd en ton av metall i hela rummet.

Tillbehör

Element som ser bra ut i en gäst sovrum inkluderar dekorativa väggur, bonader, kastar, färgade lådor och containers och enkla vaser. Samordna rummets tillbehör med sin utsmyckning stil och färg palett för bästa effekt. Till exempel sätta inte samtida tillbehör i en viktoriansk gäst sovrum, även om de matchar rummet i färg, de ser helt malplacerad eftersom teman är så olika.


Related Articles