mynewspapers.net

Information om hörnet diskbänk köksluckor

Information om hörnet diskbänk köksluckor


Ett hörn handfat kan spara utrymme i ditt kök, men det skapar också ett besvärligt område. Skåpet under diskbänken har att tillgodose VVS, och om inte räknaren är mycket djup, det brukar inte utrymme för ett skåp ovanför diskbänken. Men det finns sätt att använda detta utrymme effektivt.

Utdragbar hylla

Istället för att slösa utrymme under vasken, installera en utdragbar hylla under VVS om det finns plats. Det är en bekväm plats att lagra rengöring och maträtt tvätt leveranser. Om det kabinettet är djup och besvärligt att nå, sätta saker du inte använder ofta på baksidan.

Lazy Susan

Om ditt skåp har VVS mot ryggen, kan det finnas utrymme för en lazy susan under diskbänken. Denna hylla roterar så att du kan lagra fler objekt, men fortfarande hitta dem lätt. Lagra stängda objekt i behållare under diskbänken så om det finns en läcka i röret, du kommer inte att kasta ut förstörda livsmedel.

Bakom diskbänken

Om du har extra utrymme bakom vasken, installera öppna hyllor istället för en skrymmande skåp så du inte slösar utrymmet. Kryddor du använder regelbundet eller redskap är praktiska att förvara här.