Idéer för att göra modellen slott

Idéer för att göra modellen slott


Modell slott lär barn och vuxna om arkitektur, historia, politik och kulturer kring ett särskilt slott. Modellen kan användas som ett skolprojekt eller bara en praktisk strategi för lärande i hemmet. Därför att slott kommer i en mängd olika former, storlekar, färger och texturer, kan barnen ofta konstruera ett slott med material som redan finns hemma.

Kartong och papper

Ett barn kan konstruera en enda kartong till ett slott med bara rutan, saxar, färger och två korta strängar. För att göra detta slott, ta bort översta viftar och skär i toppen av rutan att likna en slottets tak. Klipp ett litet hål i form av en vindbrygga och sedan bifoga två stråkar vindbrygga och kan sänkas och lyfte. För mer avancerade barn, försöka storma slottets projekt. Denna modell kräver tre papp flingpaket, två papprör handduk eller fyra toalettpapper rör, lim, sax och tryckta modellen från webbplats. Det är ett mer komplicerat slott med murar, torn, torn, en gatehouse och flaggor, men historiskt sett är baserad på slotten i medeltiden.

Sockerbitar

För en sötare modell, konstruera ett slott främst av sockerbitar. Kartong används som basen av slottet och sockerbitar, särskilt när målade grå färg, representerar tegelstenar. Måla sockerbitar beroende på vilken färg föredras, med grå eller brun är den mest realistiska. Netmums tyder på täcka med grå filt eller använda de naturliga vita sockerbitar för att producera en älva slottet effekt. Med ett fotografi som en modell eller bara bygga fri hand, stack sockerbitar för att efterlikna en verklig slott. Tandpetare och små trianglar av papper kan läggas till toppen som flaggor.

Popsicles

Enligt vägkanten Amerika är en av de största modell slott i Nantucket, Connecticut. Byggare används 396,000 lolly pinnar att skapa ett slott som står 2,7 meter (9 fot lång), 3,6 meter (12 fot) bred och 4,8 meter (16 fot) djup. Castle entusiaster behöver inte tävla om ett världsrekord att konstruera en craft stick modell. Börjar med en bit av papp eller trä som bas. Om designen har en vallgrav eller blad, är det lättare att undvika mässar och måla en bas innan du lägger grunden. När basen är klar, Använd pinnar för att bygga ett slott. Beroende på storleken, kan barnen stapla lolly pinnar horisontellt eller vertikalt. För områden mindre eller mer detaljerad än pinnen, tillskuret pinnen den behövs och jämna ut kanterna med sandpapper.


Related Articles