mynewspapers.net

Hur överföra ägandet av en fastighet

Hur överföra ägandet av en fastighet


Överföra ägandet av fastigheter innebär att tjänster av en titel företag och inlämning av en handling på en county courthouse. Pengar behöver inte nödvändigtvis ändra händer mellan parterna i transaktionen fastigheter. Egenskapen kan doneras eller ärvs som del av en bouppteckning domstol transaktion. Om överlåtelse av fast egendom är på grund av en gemensam fastigheter försäljning eller andra slags ägarbyte, är processen för överföring samma.

Instruktioner

• Godkänner villkoren för överföring av fastigheter egendomsordning. Både köparen och säljaren måste godkänna, skriftligen, att alla termer kopplade till försäljning och tidsramen för egenskapen överföring. Uttalanden av avtalet är en del av köpeavtalet. Avtal om tjänster med en fastighetsmäklare eller advokat att förhandla om villkoren för fastigheter egendom förvärv, om så önskas.

• Säkert nödvändiga medel för att köpa egendom. vid behov kan detta göras genom en finansiella låneinstitut. Alla långivare kräver foto-ID när du ansöker om ett lån.

• Hyra en titel företag att genomföra den nödvändiga sökningen av titeln. En titel sökning kommer att upptäcka eventuella panträtter, brottsligt skatter, mineral rättigheter avtal eller överträdelser på fastigheten. Om titeln visar "moln", eller överträdelser, har långivaren eller en advokat att slutföra ytterligare arbete för att ta bort frågan från titeln innan den kan överföra. Rensa en titel kan menar säljaren måste vara överens om att använda försäljning intäkter att täcka liens kopplad till titeln. Rensa en titel kan ta så lite som några dagar eller så länge som flera månader, beroende på svårighetsgrad och kostnaden för att ta bort "moln".

• Ta avslutade titeln till länet tingshuset i länet där fastigheten är belägen. County brännarens office kommer en avgift att bearbeta titeln och utfärda en ny gärning.

• Fil nya gärningen med county brännarens office. Överföring av egendom inte rättsligt bindande tills nya gärningen är arkiverat. Informera county kassören i ändringen av egendom och betala fastighetsskatt som utsett lokala lagar. County kassör kommer att kräva tydlig rubrik, handling och foto legitimation innan den utfärdar ett nytt skattekort.