Hur man stoppar ditt hus från ekande

Hur man stoppar ditt hus från ekande


Ett hus eller rum ekon eftersom ljudet görs i hem resor och studsar av väggar, tak och golv. Ekon är vanliga i tomma rum eller stora och höga tak korridorer eller foyers. Det kan finnas olika skäl varför din ekon inte stoppa i ditt hem, trots att vissa möbler i hemmet. För att stoppa ekon från produceras i ditt hem, behöver du lägga till dekorationer och möbler till ditt hem, så att ljudet inte studsar av väggar, tak och golv.

Instruktioner

• Testa ditt hem för att fastställa ursprunget på ekon. Ekon skapas vanligtvis när ljudet studsar hårda ytor och högt i tak. Leta upp din högt i tak i de hem och hårda ytorna, såsom stora lövträ golv och rena och tomma väggar.

• Hänga tunga draperier bredvid din höga fönster att blockera ljudet från studsade väggar och glas nära Fönstren. Gardinerna kommer att mjuka ytor, som hindrar ljud från studsade väggar och skapa ekon.

• Lägg till stor duk konstverk på stora väggen ytbehandlar. Bonader kommer att täcka väggen ytbehandlar och stoppa ljudvågorna från att resa och studsar utanför muren ytor. Konstverk kan också läggas på stora väggarna som skapar din högt i tak, om tillämpligt.

• Plats mattor eller mattor på ditt trägolv. Du behöver inte lägga till en full matta på trägolv, men att lägga till några stora mattor eller mattor kommer att förhindra att ljudvågor reflekteras från golven. Ljudvågorna kommer också att spegla bort kakel golv, så använd mattor på kakel golv också.

• Installera takbjälkar i stort, om du tycker att ekon skapas på grund av din högt i tak. Installera takbjälkar för att sänka ditt tak och fånga ljud och minska ekot.


Related Articles