Hur man skapar en knepig listaSysslor hjälpa ett barn som lär dig att ta hand om ett hus och hur att slutföra hushållning tullar. Sysslor också lära barnen ansvar och, om de får ersättning för sysslor, hantering av pengar. Föräldrar bör involvera barn i listan knepig att göra processen för att göra knepig lista ett familj projekt. Vissa barn är angelägna om att efterlikna föräldrar och slutföra rutin listorna, medan andra kan vara mer ovilliga och behöver mer coaching. Den lista slutförandet processen är viktig att få varje barn inblandade.

Instruktioner

• Håll en familj diskussion eller ett möte att designa listan knepig och hela processen. Skriv ner objekt att ta med på listan syssla. Grupp i listan av aktiviteter avslutade varje dag och uppgifter genomförda varje vecka.

• Besluta om straff och belöningar för att fylla eller inte att fylla i uppgifter under mötet. Bestraffningar kan innebära tar bort TV eller tid, medan belöningar kan vara en ersättning eller extra TV-tid.

• Lär barnet att slutföra varje syssla och utföra dem tillsammans. Diskutera detaljerna om standarder för slutförande. Till exempel vill du barnet att vika handdukar på ett visst sätt, berätta för honom. Ta med anteckningar om hur du slutför varje aktivitet på papperet.

• Skriv ner alla sysslor på annan färg konstruktion papper. Skriv veckans sysslor på en färg och dagliga sysslor på en annan. Under namnet knepig, skriva ner anteckningar för att slutföra knepig. Lägg papperet på barnets rum eller stack i en lätt för barnet att nå hög.

• Fastställa en tidsfrist för slutförande av varje syssla. Ändra listan syssla som behövs, som barnet utvecklar och kan hantera fler sysslor. Lägg till nya sysslor i färgat papper. När barnet blir äldre, bara skriva listan på en anteckningsbok papper och placera den på kylskåpet.


Related Articles