Hur man ska möta Teen killar

Hur man ska möta Teen killar


Om du vill träffa teen killar, du har tur: de är överallt! Oavsett din situation och anledning till att vilja att möta teen killar, med lite kreativitet och vilja att kliva utanför din komfortzon, bör du kunna möta teen killar med lite problem. Medan du kan träffa teen killar nästan var som helst, avsiktligt hjälp går till platser där de tillbringar tid påskynda processen och få du mötet teen killar så snabbt som möjligt.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av teen killar du vill träffa. Detta kommer att påverka din strategi för att möta teen killar. Till exempel, om du älskar böcker och akademiker, du förmodligen träffar en flitig tonåring kille. Om du är atletisk, kommer teen killar som älskar sport förmodligen din grej. Eller kanske du föredrar mindre hobbies och mer till personlighet: kanske du vill ha en utgående kille, eller en rolig kille, eller en smart kille. Eller kanske du har andra kvalifikationer: du vill ha en kille som delar din religion, eller en som kommer från samma etniska bakgrund som du gör. Att klargöra dessa kvalifikationer förväg hjälper dig undvika slöseri med din tid.

• Gå där teen killar umgås. Detta kommer till stor del påverkas av din förutbestämd typ av teen killar som du skulle vilja träffa. Till exempel för att möta athletic teen killar, gå till lokala gym eller YMCA; spendera tid på ditt gymnasiet spår eller sport område, eller gå till sportevenemang. För att möta flitig teen killar, gå till biblioteket eller delta i en akademisk klubb på din skola. För att möta killar som är din religion, spendera tid på teen grupper på din lokala kyrka, synagoga, moskén, eller varhelst du dyrkar. Om dina inställningar är mindre specifika, prova lokala tillhåll som mall, bowlinghall, skateboardpark, eller kafé.

• Be dina vänner att introducera dig till teen killar. Är ofta det bästa sättet att träffa någon genom nätverk och träffa vänner vänner kan vara ett bra sätt att utöka din vänkrets. (Detta kan också minska ångest, om någon du litar på är att introducera dig till någon de tycker du gillar)

• Utgående och öppen för nya erfarenheter. Om din attityd och hållning är vänlig och personlig, teen killar kommer att vara mer benägna att närma dig utan att du ens behöva göra något arbete! Steg utanför din komfortzon och tveka inte att presentera dig själv till teen killar. Om du är rädd för att närma sig nya människor, eller är blyg och tafatt när de talar till dig, blir det mycket utmanande för dig att möta teen killar.


Related Articles