Hur man låser upp en nål ventilNål ventiler används ofta som adaptrar för att blåsa basketbollar och andra sport bollar som kräver luft. Ventilen är isatt i bollens pump hål via den ventilen lång och smal nål. När nålen är kopplad till en pump, kan en enkelriktad ventil flödet av luft in och inte från bollen. Låsa ut en nål ventil hjälper till att förhindra oönskade läckage när Lösgöring av ventilen från bollen, eller när du använder en läckande pump.

Instruktioner

• Använda sax att skära av en liten bit av duct tape ungefärligt 1/4-tums wide.

• Kavla den tejp bit i en smal flisa med den självhäftande sidan utåt. Wrap detta till en krage runt basen av nål ventilen där det går in bollen.

• Skär en liknande bit silvertejp och vik den för att göra ett mycket litet torg med den självhäftande sidan vänd ut på alla sidor.

• Efter du har pumpa din basket eller andra sporter bollen till rätt tryck, placera torget tejp på ovansidan av nål ventilen när du tagit bort nålen från pumpen. Silvertejp på nålen och runt sin bas kommer att minimera läckage när du tar bort nålen ventilen från bollen.


Related Articles