Hur man gör skräp metall konst utan svetsning

Hur man gör skräp metall konst utan svetsning


Skräp metall kommer i underbara olika former och storlekar för att inspirera konstnärer. Ännu avskräcks många människor idén om arbetar med metall eftersom de inte vet hur man svetsa. Även kunskap om svetsning är nödvändigt för stora projekt, kan mindre skala konstprojekt bindas med tråd eller metall epoxi, som kan köpas från fordonsindustrin del leverantörer.

Instruktioner

• Rub off någon rost eller flingor på din skräp metall bitar med stålull. Tvätta bitar grundligt med tvål och vatten och torka med trasor till helt torra.

• Blanda upp lika delar härdare och harts i en plastbricka med en trä spatel enligt tillverkarens instruktioner. Gälla de ytor du vill knyta an och tryck dem ihop mixen. Gör detta så snabbt som möjligt som blandningen börjar inom några minuter.

• Bind bitarna på plats med slangar av gummi eller elastiska band (beroende på storleken på projektet) för att hålla dem klämmas ihop medan limmet torkar. Lämna i tre timmar till fyra timmar (eller enligt tillverkarens insructions) för att torka och bond fullt ut.

• Ta bort elastisk binder från din pjäs.


Related Articles