Hur man byter CD-spelaren på en Volvo 940

Hur man byter CD-spelaren på en Volvo 940


Volvo 940 var ett populärt märke av saloon eller herrgårdsvagnar tillverkas av Volvokoncernen mellan 1991 och 1998. Det kom med en kassett eller CD stereo huvudenhet som standard. Användare kan byta ut huvudenheten med en eftermarknad stereo med endast ett par adapations.

Instruktioner

• Avlägsna små på vänster och höger hand kanterna av stereo. Infoga en platt skruvmejsel i vart och ett av spåren på stereo's sidor. Tryck skruvmejsel huvudet på vardera sidan i mot stereon att släppa anläggning klippen. Dra stereon ur huset i dashboard.

• Koppla stereo från fabriken wire harness. Koppla bort radioantennen. Ta bort fabriken stereo.

• Anslut Volvo tråd sele för eftermarknaden stereoapparater till fabriken wire harness. Justera anslutningarna och push manliga anslutningen på eftermarknaden sele till wire harness anslutningen från bilen tills den klickar på plats upprepa denna process med den andra änden av wire harness matcha den till CD-spelare wire harness anslutningen och trycka den manliga anslutningen tills den klickar på plats. Anslut den radio antenn kabeln från bilen till nya CD spelare. Tryck tråden i matchande dedikerad facket på baksidan av eftermarknaden radion tills det är ordentligt på plats. Noga med att driva ledningar i första, bilden på CD-spelaren i Volvo instrumentpanel bostäder kortplatsen men skyddar inte det. Slå på strömmen och prova varje källa (FM, AM och CD).

• Tryck i CD-spelaren tills det är säkert.


Related Articles