Hur behandlades hästar i England runt 1900-talet?

Hur behandlades hästar i England runt 1900-talet?


Hästar spelade en stor del av vardagen i England ca 1900. Hästarna användes för transport, jordbruk, bröllop/begravningar, ridning, arbeta, racing och militär träning. Den Hästens ägare vanligtvis fastställs i livsstil och behandling av hästen.

Jordbruk och arbetet hästar

Arbetarklassens bönder använde hästar att ta hand om sin mark. Hästarna användes att plöja fälten och hala virke för att rensa fält. Hästarna användes i nya fabriker för att sköta maskiner genom att dra eller trycka utrustningen. Arbetarklassen många använder inte sina hästar för ridning eller underhållning; de hade att tjäna deras uppehälle.

Daglig transport

Vagnar och vagnarna drogs av hästar under denna tid. Någon typ av resa med en häst på något sätt. Järnvägen används hästar att ta bort skräp från spåren och att få människor att depåerna. Begravning processioner med en hästdragen vagn eller vagn att dra kistan, och bröllop processioner ingår vanligtvis en mycket trevlig häst och vagn för paret att rida i.

Vänden av århundradet hästkapplöpning

Hästarna användes i racing mycket som de är idag. Queen Anne hade sin egen kapplöpningshästar under 1700-talet, som hjälpt popularisera sporten. Spel och vadhållning var populära i året 1900, och hästkapplöpning samlade klasser. Kungligheter såg och deltog i Galopp, som gjorde medlemmar av den mellersta och lägre klasser.


Related Articles