Hur att hålla fåglar och insekter av plaströr

Hur att hålla fåglar och insekter av plaströr


De flesta bostäder och affärer byggnader har plast utblås som används för luft konditionering, kök och badrum dränering av överflödigt vatten, gas eller ånga. Tyvärr, insekter och fåglar hitta dessa rör ett bekvämt sätt att komma in i byggnaden eller som en häckande plats som är säker från rovdjur. När en insekt eller fågel rör sig in i röret, kan dränering säkerhetskopiering och skador uppstå. Installera en cover eller gate i slutet av plast bygga avloppsrör för att förhindra blockering av skadedjur.

Instruktioner

• Rengör och torka i slutet av röret som viftar med porten kommer att bifogas. Stäng av någon ventiler det kontroll flöden genom röret. Stuff bröd i röret att tillfälligt stoppa eventuella återstående vattenflödet.

• Tillämpa PVC cement på utsidan av slutet av plaströr som måste skyddas från skadedjur. Gälla PVC cement på insidan av luckan gate fälgen. Se till att du inte gäller någon cement till gate rörliga delen av utfärda utegångsförbud för lock.

• Tryck på luckan grinden på slutet av röret inom 30 sekunder av cement på både rör slutet och klaff Tor. Placera lock grinden så att grinden öppnas uppåt. Cement kommer att bilda en tätning och är klar för användning i en minut.

• Öppna luckan porten och ta bort brödet i röret med fingrarna. Om en ventil var stängd för att stoppa vatten, returnera den till sin ursprungliga position.


Related Articles