Frisyrer för kvinnor med långt hår & i deras 40s

Frisyrer för kvinnor med långt hår & i deras 40s


Det är normen för kvinnor över 40 att ha kort hår, finns det fortfarande många eleganta sätt att du kan ha ditt hår länge. En viktig fråga att överväga när man har långt hår är den tid det tar för att styla det. Se till att det kommer att passa in i ditt schema.

Vågig eller lockig

Wavy eller något lockigt, långt hår ger ett naturligt utseende. Det ser ut som du just kom från stranden. Detta är en fräsch, ren, ung stil som ser bra ut på kvinnor över 40. Bernadette Peters är ett bra exempel på någon över 40 som har vackra, långa lockiga hår och låter den gå fritt. Sarah Jessica Parker, som Carrie Bradshaw i "Sex In The City" har obesvärad långa, vågiga hår. Denna naturliga utseende fungerar för många kvinnor som är 40 år eller över; dock kontrollera att det inte ser kladdigt. Det finns en fin linje mellan naturligtvis vågigt hår och stökigt vågigt hår.

Perm

Om du vill ha långa vågigt, lockigt eller rakt hår, sedan överväga att få en permanent (perm). Permanentat hår är mindre utbrett än det var på 1980-talet, blir folk fortfarande håret permanentat. Detta fungerar för lockigt och vågigt hår. Om du vill ha rakt hår, måste du gå igenom en process som kallas kemisk uträtning. Tänk på att när du genomgår dessa processer, de får bära över tid, men när de är färdiga, det finns ingen ångra dem eller gå tillbaka.

Bangs

Om du gillar frisyr och längden på ditt hår men känner att du behöver en liten förändring, införliva Frans i din frisyr. Lägga till Frans till en lång frisyr håller det ser ung, fräsch och ibland edgy. Oavsett typ av långt hår du har, kan du lägga till sidan svepte fringe för en subtil skillnad eller fransar rakt över pannan för en edgy look.

Färg

Att välja färg är knepigt för långt hår på kvinnor över 40. Rådgör alltid med din frisör för att håret kan vara alltför torr eller sköra för vissa förfaranden. Långa blonda hår är en ung snygg stil av hår så bör du välja en mörkare färg. Det behöver inte vara mörk brunett, men en ljus brun minst. Om du har en hel del grå hårstrån, men kan dessa vara svårare att färga mörka färger. Också, du inte vill välja en färg som gör att du håret ser tunt.

Extensions

Kvinnor över 40 kan uppleva hår gallring eller grånande så extensions är ett sätt att råda bot på detta. Extensions har vävde in i håret för tjockare, längre hår. När man blir äldre kan ditt hår inte växer som det en gång gjorde så extensions är ett bra alternativ att få det tillbaka till den volym som du vill. Tilläggen kan hjälpa dig att få snittet du vill också. Till exempel om du vill lager hår och ditt hår är tillräckligt lång men för tunn, ha med tillägg kan du denna frisyr.


Related Articles