mynewspapers.net

Formuleringen för ett okänt kön baby shower

Formuleringen för ett okänt kön baby shower


När föräldrarna inte vet ännu vilket kön kommer att deras barn vara, du har att vara kreativ med sin baby dusch inbjudan formulering. Så många duschar är fokuserade kring könet på barnet och färger och typer av objekt som barnet behöver. Välj ett könsneutralt tema och formuleringar som gör att gästerna vet inte för att köpa för en pojke eller flicka.

Rubrik

Välj en rubrik som visar namnet på mamman och det faktum att hon väntar barn. Utelämnandet av barnets kön i rubriken ger den första ledtråden att kön är okänt. Till exempel kan man säga, "Följ med i firandet av den kommande förlossningen av Jenny's baby!" Ett annat alternativ är, "Jennys väntar en ny ankomst, så kommer fira innan den stora dagen!"

Smart RIM

Ett rim är en av de bästa sätten att låta gästerna vet att den blivande modern inte vet könet på sitt barn ändå. Detta RIM kunde vara på framsidan av ett vikt kort och i stället för rubriken. Några idéer från sötaste Baby Shower idéer webbplats inkluderar, "tio små fingrar, tår tio lite / pojke eller flicka, ingen vet"; "Baby _(last name) _ beror nästan / vi vet fortfarande inte om det är rosa eller blå!"; och "en bebis kommer, söt som kan vara / pojke eller flicka, vi får väl se!"

Gift Registry

En av de svåraste delarna av könsneutrala baby dusch är att gästerna inte kan ta med presenter till ett specifikt kön. Omnämnande där den blivande modern är registrerat för gåvor, om tillämpligt. Hon kommer förmodligen har registrerat för gåvor i könsneutrala färger. Du kan också ta en lapp med könsneutrala barnkammaren färg eller tema så gästerna kan samordna med det. Till exempel säger, "dagis kommer att dekoreras i en sagobok tema" eller "Mint och choklad är barnkammare färger."

Annan Information

Inkludera baby dusch tid, datum, plats och RSVP information på inbjudan. Om du behöver hänvisa till barnet när som helst, bara kalla det "Baby _(last name) _" eller "den lilla" istället för att använda kön pronomen. Skriva ut inbjudan på gula eller gröna papper och använda könsneutrala bilder, som skallror, flaskor, blöja stift, gummiankor, uppstoppade björnar eller barnvagnar.