Fashion Boots slitage över Jeans

Fashion Boots slitage över Jeans


Det brukade vara svårt att bära jeans med stövlar, men med utvecklingen av skinny jeans, är det mycket lättare slitage stövlar över jeans. Du kan bära nästan alla boot över ett par skinny jeans. Om du inte bara i skinny jeans, bära en jean med en avsmalnande ben. Styckningsdelar som boot-cut eller breda ben kommer gäng under din stöveln, vilket gör det obekvämt.

Ridstövlar

Dessa stövlar var avsedda att gå över monterade ridning byxor. Du kan bära ridstövlar över skinny jeans. Om du har en mager kalv, kan du bära ridstövlar med jeans som har ett fylligare ben. Ridstövlar kommer upp strax under knäet. Ridstövlar med en justerbar rem på kalven fungerar väl så att dina jeans inte gäng under din boot.

Slöfock stövlar

Slöfock stövlar har mer slack i vaden och rymmer ett större byxbenet. Förutom en mager jean, kan du bära en avsmalnande ben byxa eller eventuellt även en nedskärning av raka ben. En slöfock boot som kommer halva vaden, som UGG Australien, kommer att ge dig mer utrymme för dina jeans än en boot som kommer upp högre.

Over-the-Knee stövlar

Skinny jeans med over-the-knee stövlar kan ses i många stora modemagasin. Även om du inte har en supermodell figur kan du prova denna look. Välj en skinny jean med stretch material. När du väljer en over-the-knee boot, Välj en boot som har stretch i vaden. Du kan hitta stövlar där skaftet på boot är tillverkat i legwarmer material, eller stövlar med resår i vaden.

Athletic stövlar

Stövlar som gjordes för skidåkning har mer utrymme, och du kan verkligen bära jeans under dem. Inte vara rädd att bära pjäxor när du inte är skidåkning---varje trend har börja någonstans.

Arbete stövlar

I slutet av 90-talet, var Timberland Stövlar en populär trend bland tonåringar klädd i baggy jeans. Dessa kort fotled-längd stövlar är också gjorda för byggnadsarbetare. Du kan bära arbetskängor som en modetrend så länge de är snyggt och rent och inte har belägg för ditt jobb på dem, till exempel färg eller betong.


Related Articles