De bästa färg färgerna för master sovrum

De bästa färg färgerna för master sovrum


Justera stämningen och temperaturen i ditt sovrum med färgen på din färg, vrida temperaturen upp och ned utan att någonsin röra termostaten. Göra den mysiga och elegant, eller enkel och fräsch, med ditt val av färg och vänden av en borste. Ditt sovrum kan bli en himmelsk reträtt, som tror du av semester länge tidigare eller en mysig spalike reträtt som lockar till dig varje dag.

Färger i naturen

Använda färger i naturen för att avgöra nyanser som gör du vaken fräsch och redo att börja dagen. Om du föredrar att spendera din off tid på stranden, måla ditt sovrum färgerna på stranden; Välj klart blå och varm sand för ditt rum. Om du älskar långa promenader genom skogen, måla ditt rum en mängd gröna; Ange din sänggavel mot en djup skog grön, måla de andra väggarna en samordnande salvia. Lägga till bara en touch av ockrafärg färg som tittat igenom de övre Bladen i din skog för en varm accent. Om du föredrar strosa, arbetar eller sitter i din trädgård, uppmana färgerna på din favorit blommor; ljus lavendel med en liten touch av clear-gul accent kommer att föra Viola i ditt sovrum.

Häftiga färger

Master sovrum, särskilt de i varmt väder staterna, Välkommen färg nyanser i coola färger. Mjuk blå och salvia gröna är populära nyanser i sovrum. Dessa färger är lugnande och skapar en avkopplande atmosfär. Inom blå och grön hittar du något som känns som en oändlig mängd nyanser. Hålla sig borta från dem som innehåller för mycket grå om du inte vill ha en cool känsla året runt. Du kan sluta känna lite för kallt i ditt sovrum kommer januari eller februari, när vintern är lätt och avsaknad av bladen på träden kan göra en alltför kalla rummet känns stark. I stället välja en tydlig färg eller en med bruna eller tans blandas. Ett alternativ är att införliva en varm färg, som sandiga brunt, rött eller gult, i dina sängkläder eller tillbehör till en punch av värme.

Neutrala färger

Överlägset är mest populära paint färger för master sovrum neutral grädde, tan eller taupe. Dessa färger, särskilt nyanser som mager till den varma änden av spektrumet, lägga värme, elegans och lyx till ditt rum. Mixa och matcha olika nyanser från samma neutrala färger måla strip för en säker men lyxigt utseende; Välj en neutral varma taupe för dina väggar och kasta ett sortiment av kuddar på sängen i varje annan nyans på färgen strip. Kasta in en liten punch accent färg för en oväntad touch som lyser upp rummet och kittlar din fantasi.

Nyanser

Besluta om vilken nyans av din valda färg att använda genom att hålla i minnet att mörka färger på nära håll ett rum, medan ljusa färger öppna upp. Göra stora rum ombonat med en mörkare nyans eller göra ett litet rum visas större genom att måla en ljus nyans av din valda färg färg. När du målar ett stort master bedroom en mörk färg, tonen i taket med inte-helt vit färg, att säkerställa en mer subtil övergång från vägg till tak och därmed en mysigare känsla. Måla ett litet sovrum tak vit så att den blir längre och större rum.


Related Articles