Berömda tvåsamhet för Halloween kostymer

Berömda tvåsamhet för Halloween kostymer


Halloween är inte bara ett tillfälle för barnen att ha roligt, vuxna kan delta i, alltför. Mer och mer odlas ups är kasta Halloween-fester och komma in i en anda av saker. Berömda tvåsamhet är ett bra tema för Halloween maskerader, särskilt om du kommer med din make, flickvän eller pojkvän eller bara en bästa vän. Det tar bort trycket av tänkande och att skapa en dräkt allt på egen hand och lägger till roligt när du kan rollspel som berömda par med en älskad.

Politiskt tema: Bill och Hillary ClintonOm du väljer på ett politiskt tema för din kostym, är en Bill och Hillary Clinton par ett bra alternativ som alla är noga med att erkänna. Du kan göra det enkelt genom att söka ut Bill och Hillary ansiktsmasker, finns i många maskeraddräkter specialist återförsäljare. Alternativt om du väljer för att göra det själv, ska hår vara grå för Bill, tillsammans med en grå kostym och för Hillary, kort, blont hår med en färgstark kavaj och kjol. Demokratiska partiet emblem, stjärnor och ränder åsna, bör bäras någonstans på varje färg, eller ens målade på kinden om du känner dig särskilt kreativa. Accessoarer med kampanjen grejor som banners och broschyrer, som du kan dela ut för kul på festen.

Filmtema: Sandy och Danny från "Grease"

Om en filmtema är vad du väljer på, är Sandy och Danny en rolig och enkel berömda par du kunde närvara en maskerad utklädd. Taget från filmen "Grease", är Sandy och Danny de ledande aktörerna i musikalen, som ställs på 1950-talet. Den mest berömda scenen i filmen är nöjesfältet scenen, när Danny äntligen förklarar sin kärlek till Sandy och de träffas. För att klä sig som Sandy, bära svarta höga klackar, stram, svart läderbyxor, en svart beskuren topp, rött läppstift och lockigt, långa blonda hår. För Danny kostym behöver du en skinnjacka, geléartad och kammad tillbaka hår, en monterad svart T-shirt, jeans och svarta skor.

Tecknad tema: Marge och Homer Simpson

Berömda tvåsamhet för Halloween kostymer


För något roligt och unikt, kan du klä ut berömda tecknade paret, Marge och Homer Simpson från den tecknade komediserien, "The Simpsons". För Marges stora, blå hår, söka upp en peruk från en kostym återförsäljare och team med en orange pärlstav halsband, långa gröna klänning och orange skor att matcha. För Homer, bära Blå jeans, grå skor och en vit polo T-shirt, som måste du saker om du inte bär din egen ölmage. Måla ditt ansikte och kropp med gult ansikte måla och använda klyschor som "Doh!" och "mmm Donuts" under natten när du är i karaktär.

TV-tema: Morticia och Gomez Addams

Perfekt för Halloween på grund av deras kusliga utseende, Morticia och Gomez Addams spelar man och hustru i TV-show, "Den Addams familjen." För Morticia, du behöver en lång, svart peruk, en golv-längd svart klänning, svart läppstift, röda nail lack och ringar på fingrarna. Hennes make Gomez bär en svart och vit randig kostym med vit skjorta och en svart fluga. Gomez bör också ha en mustasch som tunnar varje slutet och punkter något uppåt. Du bör måla dina ansikten vitt för att lägga till kusliga utseendet är associerad med Addams paret.


Related Articles