Årsdagen dekorationer att göra

Årsdagen dekorationer att göra


Fira ett jubileum med skräddarsydda dekorationer. Utnyttja bilder av paret och de färger som används i deras bröllop kan bidra till att den personliga touchen till ett jubileum. Dekorationer såsom plats markörer gjort med bilder av årsdagen par och deras vänner och familj dubbel som en gåva till paret och gästerna. Bilderna också hjälpa gästerna mingla som de tittar på varandras plats markörer och "minns när".

Instruktioner

• Be gästerna för att hitta ett foto av sig själva med Hedersgäster. Om paret har varit gifta länge, leta efter fotografier från tiden av deras bröllop. Lägg varje fotografi i en ram som ska användas som plats markörer för tabellen.

• Placera en duk på bordet. Klippa band till längder som når från golvet på ena sidan av bordet på golvet å andra. Skär till minst åtta längder. Sätta dem kors och tvärs över bordet och knyta dem till centrum. Använda sax rullas ihop ändarna på bandet.

• Ställ in ett blomsterarrangemang över platsen där banden kors. Använd om möjligt blommor som fanns i den ursprungliga bröllop buketten.

• Duka med papper och plast ware för lätt rengöring. Använda bestick i parets bröllop färger.


Related Articles